Muziektheater!

Dat is wat wij maken!

Hoe wij dat doen? Vol enthousiasme en met veel plezier!

  In 2021 spelen wij Onbewoonbaar verklaard!

DSC 6144

Lieve vrienden en sponsoren,

In november dit jaar zouden wij weer met een nieuwe voorstelling in theater de Kappen in Haaksbergen staan.

We waren net begonnen met het lezen van "Onbewoonbaar Verklaard" toen het Coronavirus toesloeg en we niet meer bij elkaar konden komen.

Nu blijkt dat dat in ieder geval tot 1 juni niet kan, hebben we jammer genoeg de beslissing moeten nemen de voorstelling een jaar uit te stellen.

We willen heel graag een goed stuk aan jullie presenteren en dat gaat ons niet lukken wanneer de voorbereidingstijd zo kort is...

We hebben de voorstellingen nu gepland op 18, 19 en 20 november 2021.

We hopen jullie dan allemaal in goede gezondheid weer in het theater te treffen!

 


Muziektheatergroep A Muse ("Amjoez") werd in januari 1994 opgericht door een groepje jonge (amateur) zangers en zangeressen, die met muziektheater aan de slag wilden. Dit heeft inmiddels geresulteerd in eenentwintig producties, waarvan de laatste, ‘Onvoorwaardelijk’, in november 2019 plaats vond.

We zijn weliswaar een amateurgroep maar we zetten wel hoog in en streven naar kwaliteit. Ieder draagt daaraan z'n steentje bij. We hebben geen hoogvliegers of laagvliegers. We hebben allemaal eigen talenten en daar maken we binnen A Muse graag gebruik van! Ook streven we ernaar om elke productie een nieuwe (persoonlijke) uitdaging aan te gaan. Naast onze wekelijkse repetities, repeteren we twee keer in het weekend en we houden elk productiejaar een werkweekend.

Waar het bij A Muse om gaat is dat we mel elkaar, als hechte groep, in een plezierige, ontspannen en veilige setting een mooie voorstelling neerzetten.

 

We repeteren elke woensdag van 19:45-22:00 in Wijkcentrum de Roef, Pastoor Geertmanstraat 17 in Enschede.

We zien je graag!